Problémák a Google Pixel hálózatkezelésében

2016. november 10.
2.5231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Pixel és a Pixel XL a Google új brandje, ami a szép korszakot megélt Nexus szériát hivatott lecserélni, a keresőóriás pedig nagy reményeket fűz az újdonsághoz, de sajnos nem minden fenékig tejfel.

Korábban felröppent hírek szerint a gyártástechnológia olykor hagy kívánni valót maga után, mivel egyes modelleknél észlelhető a kisebb nagyobb rés a panelek illeszkedési pontjánál, ez pedig a Google által gyártatott hardverekre nem volt jellemző probléma

Ha ez nem volna elég, a most felbukkant információk szerint a mobil hálózatkezeléssel is akadnak problémák, és bár az eset nem tömeges, de nem is annyira elenyésző hogy ne beszélnének róla több fórumban, ahol sokan a megoldást keresik.

A jelenség alapján mind a Pixel mind pedig a Pixel XL cella/adótoronyváltáskor hajlamos elfeledkezni arról, hogy LTE sebességen kellene információt fogadni illetve küldeni a hálózatra. A felhasználók szerint volt APN ellenőrzés, eszköz kompatibilitási ellenőrzés a hálózattal, hálózat reset, sőt még rá is kényszerítették a vasat egy adott szolgáltatóra, illetve SIM csere is volt, de ez sem jelentett megoldást.

A Google egyelőre nem kommentálta a történteket, de az elmúlt évek alapján első sorban Apple iPhone-okra jellemző tünetet remélhetőleg mihamarabb orvosolják egy OTA frissítés keretein belül.
3 hozzászólás

Kileah

8 éve, 7 napja

Na végre nem csak Apple ekézés megy. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Harder

8 éve, 7 napja

Nesze neked prémium. röhögő smiley

válasz erre

csirkee

8 éve, 7 napja

Ciki. mosolygó smiley Kellemetlen tud lenni.

válasz erre