Privát szféránkat védi az új HP EliteBook széria

2016. augusztus 25.
1.8041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A monitorok piacán manapság a legtöbben annak örülnek, ha a betekintési szög minél nagyobb, hiszen ilyenkor oldalról is jobban látják a tartalmakat, illetve ennek köszönhetően egyszerre többen is kényelmesen nézhetik ugyanazt a monitort.

A munkahelyen vagy például a hordozható számítógépeknél már nem mindig ilyen jó tulajdonság a hatalmas betekintési szög és a tűéles kijelző, hiszen gyakran nem szeretnénk, hogy a körülöttünk lévők mindent lássanak. Megoldás már létezik egy ideje a betekintésvédelmi szűrők személyében, melyek nagyjából 10-15 ezer forint körül kezdődnek, de a komolyabb és nagyobb modellek még drágábbak lehetnek.

Persze egy utólagos extra nem mindig olyan jó, mint a gyárilag beépített megoldás, ezt pedig a Hewlett-Packard is jól tudja. Nemrég bejelentették, hogy szeptembertől beépítik ezt a védelmet az Elitebook 840-es és 1040-es családba. A felhasználónak csak egy Fn + F2 kombinációt kell lenyomnia és máris aktiválódik a védelem, mely akár már 10 fokos szögből nézve is sokat eltakar.
3 hozzászólás

Fikarc

8 éve, 3 hónapja és 22 napja

Nekem ez egy fillér pluszt sem érne meg.

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 3 hónapja és 22 napja

TEchie írta:
Wow, ez de jó ötlet! Többibe vajon nem akarják betenni?
Biztos hogy nem. Annyira prémiumra akarják ezt belőni hogy csak a legdrágábbakba jusson... wtf smiley

válasz erre

TEchie

8 éve, 3 hónapja és 22 napja

Wow, ez de jó ötlet! Többibe vajon nem akarják betenni?

válasz erre