Pottyantós WC-be szorult a kínai, aki a beleesett iPhone 8-asát szerette volna kihalászni

2018. február 07.
1.8081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Őrült esetről számolt be a Medium magazin kínai forrásokra hivatkozva, lévén egy Liuzhou városában élő férfit a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk, miután egy szálloda pottyantós WC-jébe szorult a keze, mert a lyukba esett iPhone 8-asát szerette volna kihalászni onnan.

A sajtó által csak Tan néven emlegetett férfi állítólag nem volt szomjas, amikor toalettre ment, lévén a barátaival italozott a kérdéses szállodában, így amikor elment a mellékhelyiségbe, és megcsúszott, a kezében tartott telefonja rögtön kiesett a kezéből, és a kis lyukon keresztül az ülepítőben landolt.

Pottyantós WC-be szorult a kínai, aki a beleesett iPhone 8-asát szerette volna kihalászni - 2. kép

Tan azonban mivel fel volt bátorodva az alkoholtól, és mivel a telefon is nagyon drága volt, úgy döntött, hogy rögtön utánanyúl, és bár el is érte a készüléket, de kiszedni nem tudta, mert közben a karja beszorult a kis nyílásba, ahonnan sem egyedül, sem később a barátai segítségével nem tudta kihúzni a kezét.

Pottyantós WC-be szorult a kínai, aki a beleesett iPhone 8-asát szerette volna kihalászni - 3. kép

A férfi állítólag közel 20 percig feküdt a padlón, a nyílásba szorulva, míg az egyik takarító rábukkant, aki rögtön értesítette a barátokat, majd a tűzoltókat, de nekik is csak úgy sikerült kihúzniuk a férfit, hogy szétbontották az egész padlót, ám a telefon még így sem került elő.
3 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 8 hónapja és 27 napja

Gratu! Így már nem csak a telefon árát kell kigazdálkodni.

válasz erre

Harder

1 éve, 8 hónapja és 27 napja

Szerencsétlen hülye!

válasz erre

Fikarc

1 éve, 9 hónapja

A nemnormális!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink