Pornó és rapzene zavarta meg a Twitter 17 éves hackerének Zoom-tárgyalását

2020. augusztus 07.
6.1131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A minap derült fény arra, hogy Graham Ivan Clark, egy mindössze 17 éves amerikai hacker a felelős a Twitter elleni hatalmas hackertámadásért, ami annyira felkavarta a közhangulatot, hogy gyorsított eljárásban már meg is kezdték a tárgyalásokat.
Advertisement

Erre azonban a járványhelyzet miatt egy Zoom videokonferencia részeként került sor, ami nem éppen úgy zajlott, ahogyan azt a bíró elképzelte, hiszen a beszélgetés nem volt jelszavazva, ezt pedig Ivan néhány névtelen cimborája azonnal kihasználta, ezáltal a képernyőmegosztás funkciójának segítségével pornóval és rapzenével zavarták meg a tárgyalást.

Ez annyira feldühítette Christopher Nash bírót, hogy felfüggesztette a tárgyalást, és egy későbbi időpontra tolta, majd kijelentette, hogy azt már jelszóval fogja levédetni - nem mintha ez visszatartana egy csapat képzett hackert. Clark egyébként a tárgyaláson tagadta, hogy bűnös lenne, és sokkal alacsonyabb óvadékot kért a bírótól, aki elutasította ezt tőle.
hackertámadásért, ami annyira felkavarta a közhangulatot, hogy gyorsított eljárásban már meg is kezdték a tárgyalásokat.'>
3 hozzászólás

Fikarc

3 éve, 11 hónapja és 3 napja

Csak most jutott eszükbe jelszóval védetni egy tárgyalást? röhögő smiley Ezek az amcsik tényleg hülyék baszki. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

3 éve, 11 hónapja és 3 napja

Zoom? Most komolyan??? röhögő smiley

válasz erre

techiii

3 éve, 11 hónapja és 3 napja

röhögő smiley hát nem így kellene tárgyalni. Jól tették.

válasz erre