Meg fogsz lepődni mennyivel jobb a Huawei Mate 20 Pro kamerája, mint a P20 Pro-é

2019. január 22.
6.9721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Friss hús került a DxOMark asztalára, nevezetesen az - általunk is - egekig magasztalt Huawei Mate 20 Pro, és ha már ott volt, a srácok gyorsan meg is kínozták a kameraszoftvert, a végeredmény pedig picit meglepő lett.

Azt tudtuk, hogy a tavaly tavasszal bemutatott P20 Pro kiváló kamerarendszert kapott, de hardveresen még nagyon közel állt a Mate 10 Pro-hoz, így sok felhasználó izgatottan várta a Mate 20 Pro-t ami nem csak számítási teljesítményben ígért jobbat, de kamerákat tekintve is úgy véltük, meg lehet dönteni a 10-et.

Itt jött a meglepetés, a Huawei legújabb üdvöskéje azonban hajszálpontosan ugyanannyi pontot ért el a DxOMark tesztjén, mint a tavaszi modell, így holtverseny van az első helyen.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ugyanazt a minőséget kapjuk, ugyanis a szigorú pontozásból kiderült, hogy videózás terén a P20 Pro jobb, sőt a 3x zoom is itt a jobb, valamint a bokeh effektet is jobban abszolválja az előd, ám a témát jobban különíti el a háttértől a Mate 20 Pro.
általunk is - egekig magasztalt Huawei Mate 20 Pro, és ha már ott volt, a srácok gyorsan meg is kínozták a kameraszoftvert, a végeredmény pedig picit meglepő lett.'>
5 hozzászólás

TEchie

5 éve, 7 hónapja és 15 napja

Az elég durva baszki! röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

5 éve, 7 hónapja és 15 napja

Sírok! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 7 hónapja és 15 napja

Ennél erősebb fejlődés kellett volna azért. meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

5 éve, 7 hónapja és 15 napja

Kellemetlen. meglepett smiley

válasz erre

technomancer

5 éve, 7 hónapja és 15 napja

Epic facepalm. meglepett smiley Egy év alatt nulla fejlődés. meglepett smiley

válasz erre