Pontos megjelenési dátumot kapott az élőszereplős Akira-film

2019. május 25.
3.8091
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyelőre nemigen tudjuk hová tenni, hogy miért pont Taika Waititi rendezi az Akira című anime élőszereplős adaptációját, merthogy az ő stílusa nem éppen összeegyeztethető az említett klasszikus által képviselt értékekkel.

Waititi tehetsége vitathatatlan, lévén úgy kezelni a humort filmben kevés rendező tud, mint ahogyan ő tette például a Vademberek hajszájában, a Hétköznapi vámpírokban vagy éppenséggel a Thor: Ragnarökben (most meg egy Hitleres projektet hegeszt Jojo Rabbit címmel, melyben ő maga játssza a diktátort). Ennek ellenére viszont az 1988-as Akira nem éppen vicces pillanatokról híresült el, inkább a drámai mivoltáról és jelentőségéről.

Mégis úgy adódott, hogy miután több direktor is otthagyta a projektet, végül Waititi rendezi a filmet, ami most megjelenési dátumot is kapott, miszerint 2021. május 21-én jelenik meg az élőszereplős Akira. Akármennyire is furcsának tűnik ez a kombináció, az biztos, hogy elképesztően izgalmas párosításról van szó, így alig várjuk, mit hoz ki belőle Waititi!
4 hozzászólás

Levi87

4 hónapja, 4 napja

Thor: Ragnarök nézhetetlen hitvány mocsok. Úgyhogy ezt már meg se nézem.

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 4 napja

Nabakker nem is ismerem. De most már érdekel.

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 4 napja

Kiváncsi leszek rá. Már ha valahol meg lehet majd nézni!

válasz erre

techiii

4 hónapja, 4 napja

Egyáltalán nem ismerem. Nem is biztos h nálunk is lesz ez.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink