Pókember búcsúzik a Marvel Moziverzumtól, megérkezett a Sony indoklása

2019. augusztus 21.
2.9711
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap este túlzás nélkül sokkoló bejelentés érkezett a Sony háza tájáról, merthogy a semmiből dobták be a bombát, miszerint megszüntetik a Disneyvel való szerződésüket a Pókember jogait illetően.

Egészen eddig sötétben tapogatóztunk a döntés mivolta kapcsán, lévén ez azt jelenti, hogy az MCU-n belül nem készülhet több Pókember-film, sőt mi több, a karakter is búcsúzik a Marvel Moziverzumtól, arra az indokra hivatkozva, hogy a Disney túlzottan nagy részesedést próbált kicsikarni a Pókember-filmekből.

Ezt követően érkezett a Sony közleménye, hogy megelőzzék a téves találgatásokat:

A Pókemberről szóló mai hírek tévesen jellemezték a közelmúltban megbeszéléseket arról, hogy Kevin Feige miként vett részt a franchise-ban. Csalódottak vagyunk, de tiszteletben tartjuk a Disney döntését, miszerint nem akarják ismét Feige-t a következő Pókember-film vezető producerként látni. Reméljük, hogy ez a jövőben változhat, de megértjük, hogy a Disney megannyi más felelősséget is rábízott, ideértve az újonnan bevezetésre kerülő franchise-okat.

Ebből kifolyólag nincs elég ideje Feige-nek arra, hogy olyan szellemi tulajdonjogon dolgozzon, amelynek a Disney nem teljes birtokosa. Kevin kiváló munkát végez, és hálásak vagyunk a segítségéért és útmutatásáért, és nagyra értékeljük azt az utat, amelyben segített nekünk, és amit mi is folytatni fogunk a továbbiakban.

Hogy végül ténylegesen Feige túlzott terhelése áll a háttérben, netán a piszkos anyagiak húzódnak meg a dolog mögött, kérdéses, az viszont biztos, hogy a Marvel Moziverzumból elképesztően hiányozni fog a Tom Holland-féle Pókember...

4 hozzászólás

inkognito

6 hónapja, 3 hete

Hát ez nagyon fura szitu.

válasz erre

Kisfaludy82

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Igen érdekes lesz Pókember nélkül ez az univerzum.

válasz erre

zender

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

A Pókember az egyik alapköve ennek az univerzumnak. Csak gratulálni tudok a bal****kodáshoz.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ezt nagyon elbaszta a Marvel, az a helyzet.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink