Pofátlanul drága elektromos kerékpárokat villantott a Porsche

2021. március 05.
52.4491
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Porsche a legújabb autógyártó, amely kipróbálja magát az elektromos kerékpárok gyártásában és értékesítésében, és az ő végeredményük eléggé érdekesnek, de még fontosabb, hogy nagyon drágának ígérkezik.
 

A Volkswagen tulajdonában lévő vállalat bejelentette, hogy tavasszal megkezdi két teljes felfüggesztésű e-kerékpár értékesítését. A kerékpárokat a Porsche Taycan Cross Turismo mellett jelentették be, amelyet ma mutattak be.

A Porsche e-bike két modellt tartalmaz, nevezetesen a Sportot és a Cross-t. A Sport egy mindennapi használatra szánt országúti kerékpár, teljes felfüggesztésű szénszálas vázzal, integrált első és hátsó lámpákkal, Shimano középhajtású motorral, valamint olyan árcédulával, ami nagyjából 10 700 dollárt (3,3 millió forint) fog kóstálni.

A Cross inkább off-road kalandokra szól. Shimano középhajtású, szénszálas vázzal és teljes felfüggesztéssel is rendelkezik, valamint Magura-MT Trail hidraulikus tárcsafékei vannak, amelyek extra nagyok és hőállóak. 8549 dollárrért lengették be, ami több mint 2,6 millió forintot jelez.
4 hozzászólás

login_password

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Biztosan lesz olyan, aki megveszi. Főleg a gazdagok.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

És gondolom ez csak a név miatt, nyilván a bringa nem kiemelkedő...

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Az még nem is sok, mihez képest. Simán mozognak ilyen áron bringák.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Porsche. Mindent drágán ad.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink