PlayStation Now - PlayStation játékok PlayStation nélkül

2014. január 07.
8331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Az idei CES bővelkedik a technológiai újdonságokban és meglepetésekben és a Sonynak sincs szégyenkezni valója ezen a téren.

Ha kedveled a PlayStation játékokat, akár a korábbi típusok játékait is, a PlayStation Now Neked szól!

A Sony vezérigazgatója, Andrew House az idei, Las Vegasban megrendezett Consumer Electronics Show keretén belül mutatta be a cég új játékplatformját, amely a PlayStation Now nevet viseli.

A platform közvetlen hozzáférést biztosít a PlayStation játékokhoz, akár a hardver korábbi változatán futókhoz is, így játszhatunk akár PS3-as, de akár PS2-es programokkal is. Ha nincs otthon PlayStation, az sem gond, hiszen tévékészülékeken, telefonon vagy akár tableten is játszhatunk az adott éra játékaival.

A PlayStation Now zárt bétatesztje január végén veszi kezdetét, sajnos egyelőre csak az USA határain belül, House elmondásai alapján pedig valamikor a nyár folyamán juthat el több emberhez.
A platform mellett bemutatták a cég felhő alapú tévészolgáltatását is, amely lehetővé teszi a felhasználóknak tévéműsorok és filmek megtekintését több eszközön, így pl. PlayStation konzolon, iPadon vagy okos-telefonokon. A műsornézés mellett lehetőség van keresésre és egy műsorújság is rendelkezésre áll.
Ezt a szolgáltatást szintén még az idén tesztelik, és sajnos szintén csak az USA lakosainak jut belőle.

Kis kiegészítőnek elmondta, hogy méltán büszkék a PlayStation 4-re, hiszen november közepe óta, mióta a piacon van, több, mint 4,2 millió konzol talált gazdára.
nincs még hozzászólás