Piramist találtak az Antarktiszon?

2016. november 29.
5.7581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb meglepő teória bukkant fel a világhálón, miután a Google Earth frissítése után néhány lelkes rajongó az Antarktisz átkutatása során felfedezett egy olyan képződményt, ami erőteljesen az egyiptomi piramisokra hasonlít.

Az ősi és idegen civilizációk kutatói vagy az összeesküvés-elméletek gyártói természetesen azonnal ráharaptak a témára, amelynek rejtélyét tovább fokozta, hogy állítólagosan már az 1900-as évek elején felfedezte egy brit expedíció, akik szintén piramisnak nevezték el, de létezését valamiért titokban tartották az egész világ előtt.

Most azonban a Google Earth jóvoltából az antarktiszi piramis rejtélye ismét feltámadt, sőt mi több, felülnézetből jól látható, hogy olyan, mintha egy nagy és két kisebb piramis lenne a Déli-Sarkvidéken, amivel kapcsolatban az IFLScience! megkérdezte Dr. Mitch Darcy geológust annak érdekében, hogy kommentálja a történteket.

Piramist találtak az Antarktiszon? - 2. kép

Mitch szerint mindenki megnyugodhat, nem egy ősi, rejtélyes civilizációra bukkant rá az internet világa, de még csak nem is az egyiptomiak leszármazottjairól van szó, mindössze az Ellsworth-hegység több száz kilométer hosszú, javarészt hó és jég alatt lévő láncának egy kiemelkedő csúcsáról, amely teljesen véletlenül valóban úgy néz ki, mint egy piramis. Ti elhiszitek neki?

Piramist találtak az Antarktiszon? - 3. kép

2 hozzászólás

inkognito

7 éve, 11 hónapja és 16 napja

Kicsit durva lenne.

válasz erre

Santonio

7 éve, 11 hónapja és 16 napja

Hát nagyon hasonlít úgyhogy minimum gyanús! mosolygó smiley

válasz erre