Pinebook támogatással érkezett a legújabb Parrot Security

2017. május 19.
3.6001
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Parrot Security OS mögött álló fejlesztői csapat örömmel jelentette be, hogy elérhetővé vált a legújabb verziója az etikus hackereknek szánt operációs rendszernek, amiben a megbízhatóság és a stabilitás kapja a legnagyobb hangsúlyt.
 

A Parrot Security OS 3.6, legújabb stabil verziójának fejlesztése közel két és fél hónapot vett igénybe, amely időszak alatt a fő fókusz az alap komponensek hiba mentesítésén, valamint a komplett rendszer stabilitásán és sebességén volt.

A fentiek mellett talán a legjobb hír, hogy a Parrot Security OS 3.6-os verziójának ISO fájlja elérhető Full, Lite és Studio Edition-ben, amelyek mellett mostantól megtaláljuk a Parrot AIR variánst is. Ez utóbbi nagyon hasonló a Full variánshoz, de dedikáltan a vezeték nélküli hálózatok tesztelésére fejlesztették ki.

A harmadik, a Raspberry PI felhasználóknak kedvező információ, hogy ezentúl teljes támogatást élveznek a Raspberry Pi és Pine64 single-board lapkák, így aki költséghatékonyan szeretne egy etikus hackelésre/tesztelésre szánt Linux disztribúciót, tökéletes kombináció lehet az ARM alapú megoldás és a Parrot Security.
nincs még hozzászólás


 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink