Piacra került az ASUS kamerás újdonsága

2017. június 26.
3.2291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az ASUS kapcsán főként a számítógépes piac szokott szóba kerülni, ám egy ideje a vállalat már az okostelefonok és táblagépek piacán is jelen van, ahol az előbbi piacon a ZenFone széria pár év alatt az egyik legszínesebb palettává emelkedett.

Az ASUS ugyanis egy olyan taktikát alkalmaz a piacon, amit mások nem igazán követnek, vagyis a bizonyos időközönként megjelenő új szériájuk az átlagos alapmodell mellett az okostelefonok egy-egy fontos pontjára kiélezett testvéreket kap. A tavaszi magyar bemutatón a ZenFone 3-as széria kamerára kiélezett tagja, a ASUS ZenFone 3 Zoom volt az egyik legérdekesebb modell, mely nemrég itthon is piacra került.

Az újdonság azonban a korábbi nevét lecserélte és ZenFone Zoom S néven kell majd keresni. A 170 000 Ft körüli készülék 2,3x-os optikai nagyítást kínál az 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel ellentétes oldalon, a házban pedig egy Snapdragon 625-ös SoC és 4GB RAM hajtja az Android rendszert.
2 hozzászólás

techiii

7 éve, 4 hónapja és 4 napja

Tényleg drága ennyiért.

válasz erre

Porthos

7 éve, 4 hónapja és 4 napja

170 ezerért snapi 625 röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Asus asus, de félrementél.

válasz erre