Pert indított Elon Musk ellen a búvár, akit a Tesla-vezér korábban pedofilnak nevezett

2018. szeptember 19.
3.4251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A várakozásoknak megfelelően elindította a jogi procedúrát Elon Musk ellen Vernon Unsworth, a 63 éves brit búvár, akinek bunkó és alpári stílusával még akkor sikerült kihoznia a sodrából a Tesla-vezért, amikor a barlangban rekedt thaiföldi gyerekek mentésén dolgozott.

Elon Musk ugyanis szeretett volna segíteni a mentésben, ezáltal egy prototípusként létező mini-tengeralattjárót küldött a helyszínre, aminek Unsworth nem örült, és a sajtóban azt üzente Elonnak, hogy dugja fel magának a találmányát, mire a milliárdos annyira kiakadt, hogy többek között pedofilnak nevezte a búvárt.

Bár Elon Musk később elnézést kért, már Unsworth korábbi modora alapján várható volt, hogy pert indít az ügyben, és a beszámolók szerint Kaliforniában be is adta a szükséges iratokat a Központi Kerületi Bíróságon, aminek részeként becsületsértés miatt 75 ezer dollárt, tehát valamivel több mint 20 millió forintot szeretne kapni.

Elon számára nyilván ez csak aprópénz, tehát mellényzsebből képes lenne kifizetni, de a várakozások szerint a legjobb ügyvédeket küldi a férfi ellen, hiszen a per elvesztése vagy annyiban hagyása komoly csorbát ejtene a hírnevén és a hitelességén.
2 hozzászólás

Porthos

6 éve, 23 napja

Paraszt volt Elon is de a manus meg ***** provokatív és nagyképű. Neki is elnézést kellett volna kérnie és ennyi. Innentől az ember lesz aki le akarta húzni Elon Muskot, nem pedig egy életmentő búvár. Korrekt választás. Ja nem.

válasz erre

TEchie

6 éve, 23 napja

Szánalmas a pali.

válasz erre