Perli a Universalt a Halálos Iramban-filmek producere a Hobbs & Shaw miatt

2018. október 18.
4.4801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Neal H Moritz neve rendszeresen visszaköszön a Halálos Iramban-filmek stáblistáiról, ugyanis ő bábáskodik producerként a franchise felett már egy jó ideje, aki most úgy döntött, beperli a Universal Studiost.

A vállalat égisze alatt készül ugyebár a Hobbs & Shaw, melyben Jason Statham és Dwayne Johnson fognak főszerepelni, és ahogyan azt szokták tenni eme széria esetében, most is szóban egyeztek meg az anyagiakról vele, ezúttal viszont a stúdió minél kevesebbre próbálta redukálni a producer fizetségét, és amennyiben Moritz nem fogadta volna ezt el, eltávolították volna a projektből.

Elviekben Moritz nélkül is folytatódhatnak a munkálatok, viszont kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az egész jogi herce-hurca végkimenetele, nem gondoltuk volna, hogy valaha felmerülhet ilyesfajta botrány a franchise körül, ugyanis mindig zökkenőmentesen zajlottak a Halálos Iramban-filmek körüli ügyek.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 11 hónapja és 22 napja

Majd megegyeznek peren kívül. Mondjuk nekem eleve az fura hogy ezzel a filmmel egyáltalán pénzt lehet keresni! röhögő smiley

válasz erre

techiii

5 éve, 11 hónapja és 22 napja

Kitömik majd a zsebét és kész.

válasz erre

Fikarc

5 éve, 11 hónapja és 22 napja

Jól kipakolták az embert! meglepett smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 11 hónapja és 23 napja

Az egészet abba kéne már hagyni. A legszánalmasabb széria a filmtörténelemben.

válasz erre