Pereli a Tesla az ex-alkalmazottját, aki állítólag véletlenül lopta el a cég fájljait

2021. január 25.
23.6031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Tesla bepereli egy volt alkalmazottját, mert állítólag céginformációkat lopott a CNBC szerint, ugyanis a cég elmondása alapján Alex Khatilov szoftvermérnök fájlokat nyúlt le a Tesla belső hálózatából a Warp Drive szoftverhez kapcsolódóan, amit a vállalat számos üzleti folyamatának automatizálására használtak.

A Tesla azt állítja a perben, hogy Khatilov fájlokat töltött a személyes Dropbox-fiókjára, és hogy csak néhány olyan Tesla-alkalmazott volt, aki hozzáférhetett az aktákhoz. Egyike volt ezeknek Khatilov.

A per szerint Khatilov azt mondta a Tesla nyomozóinak, hogy "elfelejtette", hogy az iratokat a személyes Dropbox fiókjára felrakta, amikor kérdőre vonták az ügy kapcsán. Emberünk a New York Postnak adott interjúban elmondta, hogy akaratlanul is átköltöztette a fájlokat a Dropboxra, és nem volt tudatában annak, hogy a Tesla pert indított ellene, amíg az újság kapcsolatba nem lépett vele.
szerint, ugyanis a cég elmondása alapján Alex Khatilov szoftvermérnök fájlokat nyúlt le a Tesla belső hálózatából a Warp Drive szoftverhez kapcsolódóan, amit a vállalat számos üzleti folyamatának automatizálására használtak.'>
3 hozzászólás

zender

3 éve, 6 hónapja és 3 napja

Érdekes védekezést választott az ember. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

3 éve, 6 hónapja és 3 napja

Na ez egy érdekes ügy lesz, kíváncsi leszek a fejleményekre. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 6 hónapja és 3 napja

Véletlenül. Óriási! röhögő smiley

válasz erre