Pepe lö Pici rosszul bánik a nőkkel, ezért nem lesz benne a Space Jam: A New Legacy-ban

2021. március 10.
38.5931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egészen elképesztő egyszerűen, hogy milyen szinten túl van tolva napjainkban a politikai korrektség, hiszen most sikerült egy mesefigurát is szankcionálni azért, mert a Warner Bros szerint fontos, hogy ne sértsenek meg vele bárkit.

Pepe lö Piciről van szó, aki többek között a Space Jamben is feltűnt anno, viszont a folytatásban, azaz a Space Jam: A New Legacy-ból egészen biztosan kimarad a figura, mivelhogy a stúdió szerint nyíltan reprezentálja a karakter a nőkkel szembeni agresszív közeledést.

Mellette Lola kapcsán is jött a hír, hogy bár ő benne lesz az új Space Jam-moziban, viszont nem fogják kidomborítani a női jegyeit, hogy ezzel elkerüljék a szexista megközelítést, sőt mi több, már Speedy Gonzales-t is megkörnyékezték, miszerint ő pedig a mexikói sztereotípiákat foglalja össze.
szerint fontos, hogy ne sértsenek meg vele bárkit.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

3 éve, 4 hónapja és 15 napja

Elképesztő, milyen mélyre süllyedt a világ. szomorú smiley

válasz erre

Fikarc

3 éve, 4 hónapja és 15 napja

SZÉGYEN!

válasz erre

rDAVE

3 éve, 4 hónapja és 15 napja

Bizony, a szexuális ragadozók példaképe Pepe lö Pici. loool
Amúgy senki nem izgul Lola nyuszira, legalábbis nem sokan, de mióta nem lehet egy erős női karakter egyben szexi is? Nem érzik ebben az ellentmondást? röhögő smiley Lassan csak nemtelen pálcikaemberkéket rajzolnak.

válasz erre