Pénztárcabarát okosórát mutatott be az Alcatel

2016. szeptember 04.
1.6911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Alcatel néhány gyengébb év után egyértelműen összeszedte magát és az egyre népszerűbb, "pénztárcabarát" termékek piacán igencsak feljövőben vannak, ez az állítás pedig nem csak a mobil piacra igaz.

A VR terén is izgalmas termékeket fejlesztenek, a másik kapós kategória pedig az okosóráké. Egyre többen szeretnének beszerezni egy órát, de jelenleg kevés az olcsó, mégis jól használható megoldás.

Az egyedi rendszerrel érkező Alcatel MoveTime WiFi egy ilyen termék szeretne lenni, melyre a 150 dollár környéki árával és egészen jó felszereltségével minden esélye meg is van. A rendszer leginkább az Android Wear-hez hasonlít, az Android mellett pedig az iOS rendszert is támogatja.

Pénztárcabarát okosórát mutatott be az Alcatel - 2. kép

Az 1,39 hüvelykes (400 x 400) AMOLED kijelző mellett kiemelendő a cserélhető szíj, a WiFi és Bluetooth modul, melyek a beépített mikrofonnak köszönhetően lehetővé teszik a hívások fogadását és lebonyolítását. Az értesítések mellett természetesen aktivitásmérőként is funkcionál az óra, az okostelefonos applikációban számos adatot megtudunk az aktuális napra nézve.
2 hozzászólás

TEchie

4 éve, 6 hónapja és 5 napja

Csinos kis kütyü lett nagyon! Csak valahogy az Alcatel nekem nem jön be...

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 6 hónapja és 5 napja

A sajtóképen mennyivel jobban néz ki, mint ami az alsó képen van.

Amúgy ígéretes kis watch.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink