Péniszfotóval próbálják zsarolni Jeff Bezost, az Amazon vezérét

2019. február 11.
3.5701
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Igencsak komoly mélypontra került az elmúlt hónapokban Jeff Bezos, az Amazon vezére, aki bejelentette, hogy 25 év után ő és felesége külön utakon folytatják tovább, ami egy ideje az amerikai bulvárlapok egyik felkapott témája.

Mint ismert, a bulvármagazinok többsége gyakran gusztustalan dolgokra is képes azért, hogy információkat sajtoljanak ki híres emberekről, így Jeff Bezos a múlt héten egy blogbejegyzésben meglepően őszintén beszélt arról, hogy sajnos ő sem kivétel, a National Enquirer ugyanis péniszfotókkal zsarolja őt, melyeken Lauran Sanchez nevű szeretőjével meztelenül látható.

Az említett bulvármagazin egyébiránt sorban gyártotta a gusztustalan pletykákat Bezosról az elmúlt hetekben, ellenben ők derítettek fényt arra, hogy Bezos válásának hátterében a megcsalás áll, lévén egy fiatal nővel lépett félre a milliárdos, amiről még bizonyítékaik is voltak néhány szerelmes levél által.

Az Amazon vezére annyira kiakadt a történteken, hogy még magánnyomozót is bérelt. Ez volt az utolsó csepp a magazin poharában, lévén ezek után szólították fel Bezost arra, hogy fejezze be a nyomozgatást, máskülönben meztelen fotók, köztük egy péniszfotó is landolni fog az interneten, azonban a cégvezető nem hajlandó meghátrálni.
2 hozzászólás

Direktor

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hihetetlen, hogy egy ilyen pozícióban lévő pali is ilyen amatőr hibákat vét.

válasz erre

Porthos

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Szép sztori ez is.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink