PC-hez hasonló tudású üzleti tabletek

2014. augusztus 04.
9821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Lenovo 8,3 és 10 collos új üzleti tabletjei szinte teljes PC élményt kínálnak hordozható, táblagép formába öntve.

A Microsoft Windows 8.1 és az Intel processzorok csúcstechnológiás harmóniája mellett az erős grafikai hardverrel támogatott Full HD IPS képernyő és az akár 128 gigányi belső tárhely segít az irodán kívüli munkavégzésben.

A Lenovo gyakorlatilag a táblagép minden tulajdonságában szakított a kötöttségekkel és az eddigi technológiai hagyományokkal. A 8-16 GB belső tárhely helyére 64-128 GB szabad kapacitás került, hogy az üzleti alkalmazások, dokumentumok kényelmesen elférjenek.



A kijelző a versenytársaknál 25 százalékkal nagyobb szögben nyújt látható képet, akár 180 fokos szögből is élénkek a színek. A megjelenítő felbontása a Full HD-t is meghaladja a 10"-os tabletben,  1920x1200 pixel, míg a 8,3" átmérőjű képernyő 1920x1080 pixeles. Ennek meghajtására komoly grafikai hardverre van szükség, az Intel CPU mellé Intel HD videókártya került DX 11, OCL 1.1 és Open GL 3.2 támogatással és teljes hardveres gyorsítással.

Az üzletemberek sokat vannak úton, nem igazán van idejük napközben a tablet töltögetésére. A kisebbik Lenovo is egész munkanap bírja a folyamatos üzemet, kb. 8 órányi munkára képes, a nagyobbik tablet a 10 órát is elérheti egyetlen feltöltéssel.



Két, 1080p HD felbontású kamera van a táblagép két oldalán. Az előlapi webkamera kristálytiszta, 2 Mpixeles képpel járul hozzá a sikeres videokonferenciához. A társalgást két digitális mikrofon zajszűréssel és VoIP funkciókkal támogatja. A hátoldali kamera 8 Mpixel felbontásban áll a képek és a videók rendelkezésére automata fókusszal és vakufénnyel.

A legújabb Bluetooth 4.0 csatlakozás mellett választhatunk 3G modemes modellt is a teljes körű kommunikációért. A Lenovo új táblagépeivel az íróasztaltól felállva ugyanabban a környezetben és az asztali géppel vagy laptoppal szinte azonos sebességgel folytathatjuk a munkát az irodától távol is.
nincs még hozzászólás