Patrick Stewart visszatérhet a Star Trekbe

2018. június 27.
5.6811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hírek szerint Sir Patrick Stewart, alias Picard kapitány a jövőben visszatérhet a Star Trek franchisehoz, sőt már szóbeli elkötelezettséget is tanúsított a CBS stúdió számára és ez az együttműködés akár hosszú távra is szólhat.

A Star Trek: Discovery sikerei után a CBS további szériát tervez a sorozatból, le is szerződtették Alex Kurtzman forgatókönyvírót társszerzőként 5 évre, akinek elsősorban az lesz a dolga, hogy új lehetőségeket teremtsen a következő évadoknak. Nem titkolt szándéka Alex-nek, hogy elsőként visszahozza a sorozatba Picard kapitányt.

A The Mirror magazin szerint, Patrick Stewart már el is köteleződött a készülő új Star Trek sorozat iránt szóban, így szinte biztos, hogy valamilyen formában vissza fog térni szerepéhez a színész. Egyelőre azonban nem tudni, hogy milyen formában tér majd vissza, ugyanis Kurtzman animációs sorozatot is tervez, amiben csak a hangját kellene kölcsönöznie Sir Patricknek.
5 hozzászólás

marco

2 éve, 3 hónapja és 21 napja


válasz erre

inkognito

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

Nagyon bírtam, jó lenne látni ismét.

válasz erre

Direktor

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

Pickard a legnagyobb forma volt az egész sorozatban, de szigorúan csak Kirk és Spock után. Kár hogy nem rendes sorozatokat csinálnak amúgy.

válasz erre

Gólem

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

Kár hogy nálunk senki nem vetíti ezeket.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

De kár hogy nem sorozat lesz vele.

válasz erre