Path of Exile megjelenés

2013. október 05.
5361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
A Diablo III megjelenése előtt számos kisebb-nagyobb klón látott napvilágot, melyek között akadt jobb, kevésbé jó, és néhány egészen kiemelkedő darab is, melyek már túlmutattak a "Diablo klón" kifejezésen.
Advertisement

Ezek egyike a Grinding Gear Games ingyenesen játszható remeke, a Path of Exile című RPG, amely sötét hangulatával, remek, egyedi rendszereivel és hatalmas képességfájával hamar a rajongók - köztük én is - kedvencévé vált. Akkor, 2013 elején még jómagam is az elsők közt vetettem bele magam a bétába és már ekkor egészen lenyűgözőnek találtam a programot, melyet meg is örökítettem blogomban, itt: http://i-thingsblog.blogspot.hu/2013/01/uj-szerelem.html

Majd egy év eltelt azóta, és a Grinding Gear Games csapata végre bejelentette a véglegesnek szánt verzió megjelenési dátumát. Nem kapkodták el a bejelentést, hiszen a játék 2013. október 23.-án lát napvilágot, számos új fejlesztéssel.


Path of Exile



Ezek közé a fejlesztések közé tartozik egy új kaszt, a Scion, amelyet egyszeri végigjátszás után unlockolhatunk, két új helyszín ( Library,Sceptre of God ) a bennük rejlő egyedi ellenfelekkel, sőt, utóbbi pálya végén a játék vadiúj főellenfele is vár ránk, mellyel kapcsolatban Chris Wilson, a játék vezető designere így nyilatkozott:
"Az a tartalom, amivel belekezdtünk a nyílt bétába idén nagyon jó volt, de nem voltunk vele megelégedve. Volt egy menő boss-harc a végén, de nem volt igazi konklúziója a történetnek. Azzal, hogy hozzáadtunk hat új helyszínt és még egy főellenséget, már el tudjuk mesélni azt a történetet, amit szerettünk volna"
A későbbiekben természetesen még kerülnek új contentek a játékba, ám a véglegesnek kikiáltott verzióig már csupán 18-at kell aludni, és újra belevethetjük magunkat Wraeclast sötét világának történetébe.
nincs még hozzászólás