Parkolópályára került a Kenobi sorozat, hazaküldték a stábot

2020. január 24.
6.1361
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bombaként robbantotta a Collider magazin a hírt, miszerint a Kenobi sorozat parkolópályára lett téve, ugyanis a forgatókönyvvel nem voltak megelégedve a fejesek, ezáltal inkább szünetet hirdettek.

A stábot, akik jelen voltak a londoni Pinewood Studios-nál, hogy előkészítsék a forgatásokat, nemes egyszerűséggel hazaküldték, miután Kathleen Kennedy elolvasta a forgatókönyveket. A Collider forrásai szerint továbbra is készül a Kenobi sorozat, viszont újradolgozzák a szkripteket, reményeik szerint pedig nyáron megkezdődhetnek majd a munkálatok.

Hossein Amini, a forgatókönyvért felelős illető két forgatókönyvet írt meg, viszont ezek nem feleltek meg Kennedy és a Lucasfilm elvárásainak - ez főleg azért meglepő, mert évek óta dolgozik már Amini a könyvön. Ewan McGregor, a sorozat főszereplője elmondta később, hogy ő maga a 80-90%-át olvasta annak, ami kész van, és mindössze csak jobbá akarják tenni a szkriptet.

Elmondása alapján messze nem annyira vészes a helyzet, mint ahogy az elsőre tűnik, valamint a premier sem fog csúszni, úgyhogy megnyugodhatunk - vélhetően nincs akkora probléma a projekt körül, mint mondjuk anno a Solónál.
4 hozzászólás

Tommy

1 hónapja, 6 napja

B+, ez nem jó hjr...

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 6 napja

Addigra legalább nálunk is lesz Disney+.

válasz erre

marco

1 hónapja, 6 napja

Igen **** lehetett az a forgatókönyv, ha képesek voltak ezen a ponton megálljt parancsolni!

válasz erre

Vidoros

1 hónapja, 6 napja

Na bakker. Akkor ez két évet csúszik legalább.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink