Parazitaként jellemezte a TikTokot a Reddit vezérigazgatója

2020. február 27.
3.6851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Alapjaiban véve parazita - így jellemezte a TikTokot, a Reddit vezérigazgatója, Steve Huffman, a Social 2030 konferencián, mindezt pedig az adatvédelmi aggályaira hegyezte ki, amelyeket fent tart a platformmal szemben.

Hátborzongatónak tartja az ujjlenyomatolvasó technológiát, amelyet alkalmaznak, az állandó hallgatózást is kifejezetten bírálja, és elmondása szerint sehogy nem tudná rávenni magát arra, hogy telepítse a telefonjára a TikTokot.

Hozzátette azt is, hogy aktívan kampányol amellett, hogy elmondja az embereknek: ne telepítsenek egy ilyen kémeszközt a telefonjukra. Korábban Sheryl Sandberg, a Facebook COO-ja is hasonló módon bírálta az applikációt, úgyhogy Huffman távolról sincs egyedül ezzel, bár kérdésként felmerül ilyenkor, hogy lesz-e ennek valamiféle eredménye, vagy megmarad a mondandója a véleménykifejtés szintjén.
3 hozzászólás

inkognito

4 éve, 5 hónapja és 7 napja

Nálam nincs fent. Nem is érdekel.

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 5 hónapja és 7 napja

Ha még nem is telepítette, honnan tudja hogy milyen. meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

4 éve, 5 hónapja és 7 napja

A reddit-es vezérigazgatótól még érthető, elég anonim és nyílt felület, de a facebookos COO felszólalása tipikusan a bagoly mondja verébnek eset... röhögő smiley

válasz erre