Pár nap és befuthat a Xiaomi új mobilja

2016. november 26.
4.8091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Xiaomi sokáig csak arról volt híres, hogy a kellően felszerelt mobiljait nagyon jó áron adja, mostanság azonban már különleges készülékekkel és egyre furább kiegészítőkkel is jelen vannak a piacon, ami néhány év alatt ismertté tette a nevüket.

Persze sokan még mindig azt értékelik bennük a legjobban, hogy nem szállnak el az árazással, ebben pedig fontos szerepet kapnak az egyre jobb ár/érték arányokat kínáló középkategóriás Xiaomi készülékek. Ilyen lehet az állítólag november utolsó napjaiban debütáló Xiaomi Mi 5c is, melyről nemrég érkeztek hardveres hírek.

Állítólag az átszámolva 40-50 ezer Ft körüli összegre belőtt újdonság 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt 3GB memóriát és 64GB tárhelyet vonultat majd fel. Az előd Snapdragon 808-as megoldását állítólag egy Helio P15-re cserélik, ami vélhetően sokaknak nem fog tetszeni, de a Snapdragon családban most olcsóbb felsőkategóriás modul nem igazán van.

Olyan pletykákat is hallani, miszerint ez lesz az első, saját chippel szerelt készülék, így akár különleges is lehet a bemutató.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 11 hónapja és 18 napja

Mondjuk a procicsere eléggé olcsósítja, de összességében még így is szuper telónak tűnik ez.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 11 hónapja és 19 napja

NEm rossz a specifikáció!

válasz erre

Harder

7 éve, 11 hónapja és 19 napja

Durva amit ár / érték arányban művel ez a gyártó! meglepett smiley

válasz erre