Pantech Vega Iron - Android KitKat-el

2013. szeptember 17.
1.5941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Vega áprilisban hazai piacon ? Dél-Koreában ? mutatkozott be.

Minőségi termék: szembeötlően megkülönbözteti a szokvány droid műanyag holmiktól, hogy fémtestbe burkolták. A motorháztető alatt is csinos csomag lapul: egy 1.7GHz négymagos Qualcomm Snapdragon 600 processzor, 2 GB RAM, 32 GB-os belső tároló, ami microSD-vel tovább bővíthető. S persze van benne LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 és egy (tényleg lehetne nagyobb is) 2150 mAh-s akkumulátor.



Hátlapján 13 MP kamera kapott helyet, az 5 inches kijelző felbontása 1280 x 720 pixel. Csak, mondhatnánk, de a pixelsűrűsége bőven elegendő. A vonzó külsőt erősíti, hogy a nagy kijelzőhöz képest a készülék kicsi, mert az IPS megjelenítőt minimális keret veszi körül.



Még nem ismert a pontos dátum, hogy mikor érkezik az eredetileg 4.1.2 Jelly Beannel megjelent mobilra a KitKat. A csokoládés operációs rendszert más gyártók, a Samsung, a Sony, az LG és a HTC is frissítik a felső kategóriás készülékeikre.

Egy kis kutatás után találtunk egy oldalt ahol lehet vásárolni egy ilyen gyönyörű telefont.  A telefon meglepően drága, de még így is olcsóbb az iPhone-nál. És csak az akkumulátor hagy némi kívánnivalót maga után. Elképesztő telefon, szép, okos, és teljesen más mint amit a hazai szolgáltatók és az itteni forgalmazók kínálnak.
nincs még hozzászólás