Panaszkodnak a lapkiadók az Apple News+-ra, mert nem kapták meg a megígért bevételüket

2019. június 30.
4.2911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Idén bejelentette az Apple, hogy útjára indítja az Apple News+ szolgáltatást, mely lényegében egy Netflix, csak éppenséggel magazinokkal, ám a Business Insider szerint a lapkiadók nincsenek megelégedve a kérdéses szolgáltatással.

Az eredeti ígéret ugyanis az volt a kiadók irányába, hogy az Apple News+ első évében a kiadók tízszer annyi bevételt kapnak, mint a Texture idejében, ennek ellenére az egyik meg nem nevezett forrás szerint a beígért bevétel mindössze egyhuszadát kapják kézhez.

Ezenfelül a szolgáltatás dizájnjával sincsenek kibékülve, merthogy a kiadók aszerint kapják a pénzt az Apple-től, hogy mennyi időt töltenek el egy-egy tartalmuk olvasásával, ezért azt várják a cupertinóiaktól, hogy ösztönözzék a felhasználókat a több tartalomfogyasztásra.

Végül, de nem utolsó sorban, akadnak olyanok is, akik nemes egyszerűséggel félkésznek titulálják az Apple News+ appot, és az a vád hangzott el, hogy nem fektetnek ebbe az egészbe annyi munkát, mint kéne.
szerint a lapkiadók nincsenek megelégedve a kérdéses szolgáltatással.'>
3 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 1 hónapja és 24 napja

Nálunk úgysem működik úgyhogy tökmindegy.

válasz erre

TEchie

5 éve, 1 hónapja és 25 napja

A szívem megszakad értük. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 1 hónapja és 25 napja

Kíváncsi lennék, mennyi az a huszadrész. Gondolom így is sokkal több mint egy magyar átlag bármilyen munkáért. röhögő smiley

válasz erre