Pablo Escobar testvére hajlítható mobiltelefont adott ki Escobar Fold 1 néven

2019. december 04.
9.5581
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem hittük volna újságírói pályafutásunk során, hogy valaha ilyen címmel fogunk hírt írni, azonban az információ teljes mértékben igaz: Pablo Escobar, egykori kolumbiai drogbáró testvére hajlítható mobiltelefont dob piacra.

Roberto De Jesús Escobar Gaviria úgy döntött, hogy útjának indítja az Escobar Fold 1-et, amely jóval alacsonyabb árcédulával rajtol, mint a vetélytársak, hiszen "mindössze" 350 dollárba kerül, mely ráadásképp papíron kompatibilis a világ minden telekommunikációs hálózatával. Elvileg.

7.8 colos AMOLED FHD+ kijelző fogad minket az Escobar Fold 1-en összehajtott állapotban, Android 9.0 Pie fut rajta, valamint a Qualcomm Snapdragon 8 széria lapkája képzi a mobil szívét. Dupla kamerás megoldást kapott a telefon, 16 MP és 20 MP-eseket. Roberto kijelentette, hogy maga a mobil nem fog olyan gyermekbetegségekben szenvedni, mint a Galaxy Fold, merthogy állítólag egy különleges típusú műanyagborítással spékelték meg az Escobar Fold 1-et.

A 350 dolláros variáns 128 GB tárhellyel jön, míg akad egy 500 dolláros kiadvány is, ami pedig 512 GB-nyi tárhelyet kínál.

Nézd nagyban ezt a videót!


5 hozzászólás

TEchie

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Na neeeeeeee!!!

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hát ez óriási, szakadok!

válasz erre

marco

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Gengsztermobil.

válasz erre

Fikarc

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Escobar Fold, ne szopassatok!

válasz erre

Harder

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Biztos nem hallgat le.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink