Egy srác otthon készítette el saját Nintendo Switch klónját

2017. október 22.
4.3211
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Bejegyzésünk sztárja egyértelműen Tim Lindquist, aki gondolt egyet és úgy döntött, hogy nincs jobb móka nyáron annál, mint hogy elkészítse a saját Nintendo Switch konzolját, pontosabban annek egy zseniálisan kivitelezett házi klónját.

Lindquist egy nyár alatt hozta össze a projektet, amiben mindent ő maga végzett, így a gondolat csírájától, a tervezésen és a hardveres kialakításon át egészen a szoftveres megvalósításig. Jó, ez utóbbi miatt nyilván nem hozott össze egy új operációs rendszert, inkább a Linux alapú emulátorokra hagyatkozott, de akkor is tiszteletet érdemlő a dolog.

Természetesen nem csak írásban dokumentálta a munkáját, hanem minden mozzanatot fel is vett, amelyből készített egy kicsit több mint 2 és fél perces timelapse videót is, amit magad is láthatsz itt:

Nézd nagyban ezt a videót!
A kütyü külsőre nagyon hasonlít a Nintendo Switch-re, amiről azt mondta Tim, hogy ez az a konzol, ami megihlette és magának szerette volna bebizonyítani, hogy ő is képes egy hasonló megoldást lerakni az asztalra, aminek a Nimtindo RP nevet adta.
4 hozzászólás

muki

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hát ez nagyon laza!!!

válasz erre

CharlieFirpo

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nem semmi!

válasz erre

Tommy

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

Az igen de kemény!

válasz erre

Fikarc

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

Woooow. Nagyon ügyes!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink