Ott fejlődött a HP Omen laptop ahol kellett

2018. május 30.
4.3861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A HP gamer szekció nem gyenge, de persze a technológia folyamatosan fejlődik, így mindig alkalmazkodni kell az új trendekhez, az Omen sorozat laptop kiadása pedig ott kapott ráncfelvarrást, ahol a legangyobb szükség volt rá.

Az első a külső, itt a mérnökök igyekeztek még szűkebb helyre bezsúfolni a tekintélyes teljesítményért felelős hardvert, így a megújult Omen kb. 7,4%-kal lett keskenyebb és 5%-kal laposabb, ez pedig az önsúlyra is jótékony hatást gyakorolt, az ugyanis 2,4kg körül mozog.

Oh, azt is el is felejtettük mondani, hogy a kijelzőt körbeölelő káva is 35%-kal vékonyabb lett, lassan haladunk a mobiloknál látott kávamentes dizájn felé. A kijelző 15,6 colos mivolta ellenére 4K 60Hz vagy 1080p 144Hz-et tud, a számítási kapacitást az Intel legújabb, 8. generációs processzorai szolgáltatják, amit megtámogathatunk maximálisan 32GB-nyi RAM-mal.

És akkor az, amit a legtöbb gamer megnéz, mi szolgáltatja a grafikus teljesítményt. Az Nvidia GTX 1070 Max-Q GPU, ami igyekszik minden játék futását gördülékennyé tenni, így itt sem spóroltak a fejlesztés során. Az ára? Július 29-től lehet birtokba venni, a kezdő ár 979 dollár, de ezt lehet skálázni egészen 1700 dollárig.

Ott fejlődött a HP Omen laptop ahol kellett - 2. kép

2 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 4 hónapja és 20 napja

Tényleg szépen vékonyodik már a káva ezeknél a gépeknél is.

válasz erre

Porthos

6 éve, 4 hónapja és 20 napja

Egyszer volt Omen nálam pár hétig. A jó isten mentsen meg tőle. Forrósodik, rohadt hangos, és fél órát bírja az akksi. röhögő smiley

válasz erre