Ötletes Mac Pro koncepció bukkant fel

2017. április 14.
5.0091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple nemrég frissítette a professzionális felhasználóknak szánt Mac Pro szériáját, melyre több évet kellett várnunk és sokan még tovább várhatnak, hiszen a frissítés mellé azt is elhintették, hogy jövőre nagy változások jönnek ezen a területen.

Vagyis aki most venne méregdrágán egy Mac Pro gépet, az nagyon rossz üzletet csinálna, pláne akkor, ha a 2018-as modell olyan menő lesz, mint a nemrég felbukkant friss koncepció. A vállalat az ígérte, hogy hallgatni fog a felhasználói igényekre, így könnyen bővíthető, frissíthető lesz az új modell, valamint egy saját kijelzőt is készítenek mellé.

Nézd nagyban ezt a videót!




A koncepción egy egyedi formavilágot láthatunk, a lekerekített doboz pedig két oldalra nyitható, ahová új grafikus kártyát vagy extra memóriákat helyezhetünk el. Elől egy Touch ID gondoskodna a rendszer biztonságáról, illetve Touch Bar-t is terveztek még oda, az Apple új kijelzőjét pedig Thunderbolt 3-as csatlakozóval köthetnénk rá az új gépre.

Persze ez csak egy koncepció, ráadásul NVIDIA kártyával tervezve, amihez az AMD-nek is lenne egy-két szava, pedig nagyon sokan szeretnék viszontlátni az NVIDIA-Intel párost az Apple gépeiben.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

Ezt a koncepciót érdemes lenne megfogadniuk az Apple mérnököknek! Bár elölről kéne még rajta faragni egy kicsit.

válasz erre

Porthos

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

Harder írta:
Nekem a kuka sokkal jobban tetszik!
Nekem is, csak az nem szerelhető... szomorú smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

Nekem a kuka sokkal jobban tetszik!

válasz erre