Ötkamerás, prémium P40 mobil is érkezhet az új Huawei-szériában?

2020. január 17.
6.3111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Úgy tűnik, hogy a Huawei nem aprózza el a mostani line-upot, mivelhogy Evan Blass tipster jóvoltából kiszivárogtak a renderképek (borítón látható) egy harmadik modellhez kapcsolódóan, mely úgy fest, hogy a prémium árkategóriában lesz.

Tökéletes Samsung Galaxy 20 Ultra vetélytársnak is nevezhetnénk a szóban forgó mobilt, de mitől is döglik a légy? Nos, élből különbségnek tekinthető, hogy fent és lent is hajlított lesz az előlapi panel, ugyanakkor maga a kijelző nem lesz az. Széles kameralyuk várható, amely kapásból két szenzornak is helyt ad, viszont ezek között akkora a távolság, hogy nagy valószínűséggel még egy harmadik kamera is beficcen közéjük.

Az ötszörös optikai zoom helyett tízszeres optikai zoomra számíthatunk, ráadásképp nem négy, hanem öt kamerával szemezhetünk majd ezen a rebesgetett variánson. Még pontosan nincs megerősítve, hogy mikor leplezhetik le az új line-upot, csak annyit kommunikált a gyártó, hogy majd valamikor márciusban, de Evan Blass szerint erre március 26-án kerülhet sor.
2 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 7 hónapja és 12 napja

techiii írta:
Öt kamera? Minek??
Valamivel ki kell tűnni...

válasz erre

techiii

4 éve, 7 hónapja és 12 napja

Öt kamera? Minek??

válasz erre