Összezavarodik a kórházakban az Apple Watch

2018. január 05.
1.3431
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Apple korábban már jelezte, hogy Apple Watch okosóráik alaposan megzavarhatják a kórházi eszközöket bizonyos esetekben, azonban többek között a 9to5Mac forrásai szerint mindez fordítottan is érvényes.

A lap munkatársai ugyanis nyilvánosságra hozták egy amerikai ápolónő történetét, aki egy kórház intenzív osztályán dolgozik, és miután karácsonyra egy Apple Watch okosórát kapott ajándékba, megdöbbenve tapasztalta, hogy munkahelyén a készülék 60-90 percenként véletlenszerűen újraindul.

Először azt hitték, hogy a készülékkel van probléma, azonban miután a cseredarab is ugyanezt a hibát produkálta, az ápolónő rájött arra, hogy az intenzív osztályon használt eszközök azok, amelyek negatívan befolyásolják az okosóra működését, de hogy pontosan milyen eszközök és miért, az nem derült ki.

A lap rámutatott arra is, hogy az Apple támogatói fórumán több hasonló panasz is érkezett már az okosóra kérdéses hibája kapcsán, így számtalan alkalommal tapasztalták már, hogy az eszközök újraindulhatnak a kórházakban.
4 hozzászólás

inkognito

10 hónapja, 3 napja

Az király. Tényleg felmerül az emberben a kérdés, hogy akkor a szervezetre milyen hatással lehet?!

válasz erre

DarkZer0

10 hónapja, 3 napja

Na jó, ha legközelebb kórházba kerülök (isten ments) leveszem a watch-t

válasz erre

Levi87

10 hónapja, 3 napja

Az igen. Valami sugározhat ott?

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 3 napja

Ha egy órát kinyír, milyen hatással lehet a szervezetre az a cucc?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink