Összehúzható kijelzővel érkezhet a Samsung új mobilja

2019. október 20.
14.9301
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egészen érdekes technológia kerülhet a Samsung új mobilszériájába, legalábbis az "Electronic Device including flexible display" néven futó szabadalom erre enged következtetni, amit még áprilisban jegyeztette be, de csak most került nyilvánosságra.

Természetesen mint minden szabadalom esetében, úgy itt is ki kell emelnünk, hogy nem kizárt, hogy végül semmi nem valósul meg a látottakból, azonban úgy fest, hogy a gyártó elkacérkodott azzal a gondolattla, hogy egy összehúzható kijelzővel megspékelt mobilt dobjanak piacra, viszont akár még "miniatürizált" állapotban is használható a kütyü - ebben az esetben a szoftverek is ennek megfelelően aránylanak méretben.

Ez még nem minden, merthogy a Samsung ezenfelül implementálna egy kijelző alá rejtett szelfi kamerát is, hogy ilyen módon maximalizálják a látott tartalmat. Hogy aztán végül ez valóban debütál-e a következő mobilszériában, az kérdéses, de az egyértelmű, hogy merész ötlet lenne. A szabadalom alapján a képet a LetsGoDigital készítette.

Összehúzható kijelzővel érkezhet a Samsung új mobilja - 2. kép

3 hozzászólás

Fikarc

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Inkább ne álljon neki a Samsung... Csinálja a normál telefonokat, az megy neki.

válasz erre

Harder

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

AMilyen szuper lett a Fold, nem csodálom hogy még innovatívabbak akarnak lenni. Gondolom ez is majd olyan szuperül sikerül!

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyon érdekes ötletnek tűnik. A jövő biztosan valami ilyesmi lesz.

válasz erre