Ősi harcosokra emlékezik legújabb iPhone 12 luxuskollekciójával a Caviar

2020. október 23.
22.4561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Caviar kapcsán már megszoktuk, hogy minden iPhone termékcsaládhoz többféle kollekciót is készítenek, melyek nemcsak méregdrágák, de valami egészen különleges megjelenést kölcsönöznek a telefonoknak.

Ezen az úton haladva most elkészült egy olyan iPhone 12 luxuskollekció, mely a Pro és a Pro Max változatokat érintve az ősi harcosok előtt szeretne tisztelegni, így az előrendelhető példányok mindegyike egy páncélba burkolózott típus lett, és míg a Knight modellt titánnal vonták be, a dizájn a páncélingre emlékeztet, szemben a Viking szintén titán alapjával, amit vörös márvány és farkasbőr egészít ki. Ehhez a sorhoz csatlakozik a Szamuráj is, mely az északi harcosoknak dedikált készülékre épül, de széndekorációval büszkélkedhet és a többivel együtt 5490 dollártól indul

Ennél kicsit drágább lesz az Assassin típusú készülék, mely szintén titánra és karbonra épül, a fekete márványberakás végén pedig vörös ékszerzománcból vércseppet formáltak, de a non plus ultra a Zulfiqar modell, mely a legendás kardra épülve 18 karátos aranyból készül, damaszkuszi acélmintás titánnal és zöld márványbetétekkel burkolva, egy-egy 0,8 karátos vörös rubinnal díszítve a hátlapot, mely két vércseppet jelképez. Ebből csak 19 darab jelenik majd meg és 29 690 dollárba fog kerülni.

Az elhangzottakon felül lesz még egy Imperator névre keresztelt modell is, mely Konstantin császár stílusa előtt igyekszik tisztelegni, fekete és fehér erezetű megjelenéssel, vörös bőrrel és szatén arannyal felidézve a korszak luxusát, egy ősi pilum darabkával a minta csúcsán, amivel a római hadsereg előtt szerettek volna tisztelegni. A telefonok megtekinthetők az alábbi videón, és előrendelhetők a hivatalos honlapon.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

betyár

3 éve, 9 hónapja és 18 napja

Jezusom majdnem 30ezer dollár az egyik. meglepett smiley

válasz erre

TEchie

3 éve, 9 hónapja és 19 napja

Ez beteg. röhögő smiley

válasz erre

Harder

3 éve, 9 hónapja és 19 napja

5490 dollárról INDUL bazd. röhögő smiley Na ez a kemény. röhögő smiley

válasz erre

csirkee

3 éve, 9 hónapja és 19 napja

Azta mindenit de jól néznek ezek ki.

válasz erre