Oscar Isaac szerint a Star Wars IX méltó lezárása lesz a Skywalker-történetvonalnak

2019. március 13.
4.0331
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár elkerülhetetlen volt, hogy az újkeletű Star Wars-filmek megosztóak legyenek, Az utolsó Jedik a maradék lelkesedést is kiölte a legtöbb egykori rajongóból, így most minden a kilencedik, végső fejezeten múlik, hogy sikerül-e méltóan befejezni a trilógiát.

No nem csak a trilógiát hivatott lezárni a Star Wars IX, lévén a Skywalker-saga végére is pontot kíván tenni a film, a Poe Dameront játszó Oscar Isaac szerint pedig amit J.J. Abrams-ék kiötlöttek a kilencedik rész kapcsán, az bőven nevezhető méltó lezárásnak, ráadásul azért is különleges lesz ez az epizód, mert sokkal többet megtudunk az ismert karakterekről.

Ha visszaemlékszünk, Az utolsó Jedik előtt is ilyen jellegű nyilatkozatokat tettek a színészek, és bizony azt nem tettük zsebre, amit végül kaptunk, viszont szerencsére Abrams tér vissza a trilógia zárására, így csak reménykedni tudunk, hogy rengeteg jó ötlettel áll elő, és tényleg méltó búcsút vesznek a Skywalkerektől, hiszen valljuk be, az előző rész végén történt események nem feltétlenül nevezhetőek méltónak...
3 hozzászólás

techiii

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Le kell már zárni.

válasz erre

inkognito

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nagy az elvárás szóval nem szabad bukniuk.

válasz erre

login_password

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Kíváncsian várom már nagyon.

válasz erre