Örülhetnek a BlackBerry és Nokia szimpatizáns WhatsApp felhasználók

2017. június 22.
3.4351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Facebook tulajdonában lévő WhatsApp az egyik leghíresebb és legtöbbet használt üzenetküldő szolgáltatás, mely rengeteg platformon áll a felhasználók rendelkezésére, amelyek száma a következő években a bővülés helyett csökkenni fog.
 

Új rendszerek ugyanis nem igazán vannak jelenleg képben, ám a jó pár évvel ezelőtti megoldások közül még néhányat támogat a WhatsApp. Ilyen például a BlackBerry OS és a Nokia-féle S40-es rendszer, melyek támogatásának beszüntetését egy ideje már halogatják.

Pár napja számoltunk be arról, hogy most már tényleg elengedik a két rendszert, a legfrissebb hírek mégsem ezt erősítik meg. A június végi korábbi határidőhöz vészesen közeledve ugyanis ismét hosszabbítást eszközölt a cég.

A BlackBerry OS az idei év utolsó napjáig biztosan támogatva lesz, a Nokia S40 pedig 2018 végéig, de utóbbit érdemes még fenntartásokkal kezelni, hiszen lehet, hogy csak egy elírásról van szó. Fura lenne, ha modernebb BlackBerry OS-t egy évvel hamarabb feladná a Facebook tulajdonában lévő cég.
3 hozzászólás

betyár

4 éve, 7 hónapja és 7 napja

Tök jó bár én nem használom. Minek ha a massengert fel kell telepítened...

válasz erre

technomancer

4 éve, 7 hónapja és 7 napja

Eleve nem értem miért vonják ki. Működik? Működik. Akkor meg?

válasz erre

Fikarc

4 éve, 7 hónapja és 7 napja

Érdekes hogy az S40 tovább!!!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink