Oroszországban már csak akkor nézhetünk pornót, ha igazoljuk magunkat

2017. július 12.
2.8941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár millió meg egy alternatíva van a PornHub-ra, avagy a világ legnépszerűbb pornóoldalára, de azért így is egészen megdöbbentő lett az orosz kormány és a felnőttfilmes weboldal legfrissebb megállapodása.

Kiderült ugyanis, hogy Oroszországban a jövőben már csak és kizárólag akkor használhatjuk pornófilmek nézésére a kérdéses oldalt, ha VK-profilunkkal jelentkezünk be, ami a Facebook orosz megfelelőjeként csak úgy enged minket regisztrálni, ha megadjuk valódi nevünket, telefonszámunkat és személyi igazolványunk adatait, amivel nagyon jól kiszűrhetők a kamuprofilok, és kordában tarthatók az internetes trollok.

Mint ismert, az oroszok még tavaly ősszel kapcsolták le az ország határain belül a PornHub-ot az ártalmasnak titulált tartalmak miatt, amit idén tavasszal azzal a feltétellel indíthattak újra, hogy minden egyes felhasználót csak úgy engednek be az oldalra, ha megadják az életkorukat.

Mivel azonban erről bárki hazudhat, a PornHub úgy döntött, hogy inkább VKontakte profilhoz kötik a bejelentkezést, ezáltal valóban csak azok mehetnek át a szűrőn, akik nagykorúak és korábban igazolták személyüket az interneten.
3 hozzászólás

rDAVE

2 éve, 1 hónapja és 7 napja

Úgy látom készülők oroszokhoz... Van VK felhasználóm, biztos nem véletlen egybeesés.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 1 hónapja és 7 napja

Ezt világszinten meg kéne lépni.

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 1 hónapja és 8 napja

Mondjuk ebben van logika egyébként.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink