Oroszország lekapcsolná magát az internetről, hogy felkészüljön egy kibertámadásra

2019. február 12.
4.1331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Oroszországról köztudott, hogy évtizedek óta háborúra készülnek, folyamatosan fegyverkeznek és új találmányokkal kísérleteznek, hovatovább haladnak a korral is, hogy szükség esetén egy kiberháborúban se maradjanak alul.

Ennek érdekében az ország nemsokára egy igazán különleges dolgot valósít majd meg, lévén Putyin a többi vezető oldalán úgy határozott, hogy még április előtt elvégeznek egy tesztet, aminek részeként teljes Oroszországot lekapcsolnák a világhálóról annak érdekében, hogy megnézzék a gyakorlatban, egy kiberháború esetén miként boldogulnának egyedül.

Bár az oroszok célja a hírek szerint teljesen ártatlan, a szakértők azonban szinte kivétel nélkül egyetértenek abban, hogy a kezdeményezés célja egy Kínához vagy más diktatúrákhoz hasonló rendszer kiépítése, hiszen egy ilyen zárt szisztémában minden adatnak kötelezően keresztül kellene haladnia a kormányzat ellenőrzőpontjain, vagyis tökéletesen felügyelhető lenne bárki a határokon belül.
5 hozzászólás

regedit

5 éve, 6 hónapja és 21 napja

Harder

5 éve, 6 hónapja és 22 napja

Nyilván csak tesztelnek, hát persze. röhögő smiley

válasz erre

Gólem

5 éve, 6 hónapja és 23 napja

Teljesen egyértelmű, hogy lekapcsolják, beteszik a megfelelő eszközöket és visszakapcsolják. Oroszok, mi más lenne a céljuk mint a megfigyelés?

válasz erre

Mordorer

5 éve, 6 hónapja és 23 napja

Trükköznek ezek már megint. röhögő smiley

válasz erre

login_password

5 éve, 6 hónapja és 23 napja

Remélem ezt azért nem gondolják komolyan.

válasz erre