Óriási növekedést mutatott be a Google Play: 19 milliárd letöltött app egyetlen negyedévben!

2018. január 29.
1.5831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az App Annie legfrissebb jelentései alapján rekord mértékű növekedést tudott felvonultatni a Google Play az elmúlt negyedévben, miután több mint 19 milliárd app-letöltést regisztráltak, amivel 145 százalékkal múlta felül az áruház az App Store eredményeit.

Csak a helyzet jelentőségének érzékeltetése miatt tesszük hozzá, hogy a 19 milliárdos eredmény az egész Föld lakosságára levetítve olyan komoly, hogy ha minden egyes ember legalább két és fél applikációt töltött volna le magának a Play Áruházból, akkor is kijöhetett volna ez az összeg.

A jelentős növekedés oka egyébiránt az, hogy az Androidos készülékek rohamosan terjednek a fejlődő országokban, így nem véletlen, hogy Indiában, Brazíliában és Indonéziában regisztrálták a legjobb letöltési adatot, sőt mi több, India már az Egyesült Államokat is megelőzte ezen a téren.

Az App Annie szerint a Play Áruházban még mindig a mobiljátékok a legkedveltebbek a letöltési listákon, amit a pénzügyi alkalmazások, illetve a telefonunk testre szabhatóságát befolyásoló applikációk követnek.

Hiába azonban a Play Áruház elsősége, a hivatalos adatok szerint az App Store-on még mindig több pénzt költenek a felhasználók, így az utolsó negyedévben több mint 11 milliárd dollárt, ami majdnem a duplája a Google Play eredményének.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 9 hónapja és 8 napja

Azt a hétszázát!

válasz erre

TEchie

1 éve, 9 hónapja és 8 napja

Nagyon durva!

válasz erre

Harder

1 éve, 9 hónapja és 8 napja

Te jó ég!!!!

válasz erre