Óriási kedvezménnyel juthatunk hozzá az utolsó Windows mobilok egyikéhez

2017. december 12.
7.6121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Ha valaki nem aggódik az operációs rendszer és az applikációk frissítésének hiánya miatt, akkor remek alkalom nyílt a számára, ugyanis több mint 300 dolláros kedvezménnyel juthat hozzá a Windows mobilok talán egyik utolsó példányához.

A Windows mobil operációs rendszerének csillaga szépen lassan, de egyre biztosabban halványul el, így kicsit gonoszan, de joggal mondhatjuk, hogy az Alcatel IDOL 4S az egyik utolsó mohikán, amelyet most 169 dollárért zsákmányolhatunk be.

Az eredeti ár 470 dollár volt a Microsoft Store-ban, ám ezt egy huszárvágással most 169 dollárra csökkentette a redmondi cég, amivel 301 dolláros kedvezményt biztosítanak a felhasználóknak.

Ha figyelembe vesszük, hogy egy 5,5 colos HD Amoled kijelző, alatta pedig egy Snapdragon 820, 4GB-nyi memória, 64GB-os tárhely és egy 21MP-es kamera az, amivel az IDOL 4S rendelkezik, annyira nem is rossz deal.
4 hozzászólás

kpal

6 éve, 10 hónapja és 2 napja

Nekem van kettő Lumia 1520 és elvagyok vele ,majd esetleg akkor váltok droidra ha lesz valóban előrelépés fejlődésben kb 1 év mulva . Addig vigan elvagyok és legjobban win teló menüje tetszik .

válasz erre

Harder

6 éve, 10 hónapja és 2 napja

Az a baj hogy hiába a tényleg jó hardver, ez még ennyit sem ér. Drága tégla.

válasz erre

VDemon

6 éve, 10 hónapja és 2 napja

Ennyit is ér kb! röhögő smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 10 hónapja és 2 napja

Az nem gyenge árengedmény! meglepett smiley

válasz erre