Óriási hűtőbordát kap a Samsung Galaxy Note 9, ezért mellőzhetjük vele a Dex Pad-ot is

2018. augusztus 02.
1.7691
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár csak napok vannak hátra a Samsung Galaxy Note 9 bemutatójáig, azonban folyamatosan érkeznek az újabb hírek és pletykák az eszközről, így legutóbb kiderült például, hogy óriási passzív hűtést kaphat.

Egy friss jelentés szerint ugyanis a telefon hátlapjának majdnem a felét rézcsövek hálózzák be, ami a 6,3 hüvelykes kijelző méretéhez viszonyítva egészen óriási passzív hűtés jelenlétét feltételezi, amire nemcsak a túlmelegedés elleni védekezés okán volt szükség, hanem a Dex Pad miatt is.

Pontosabban annak elhagyásából kifolyólag, a Samsung Galaxy Note 9 egyik nagy újdonsága ugyanis az lesz, hogy nem kell az aktív hűtéssel ellátott dokkoló ahhoz, hogy a telefonhoz monitort és egyéb perifériákat csatlakoztassunk azért, hogy gyakorlatilag asztali számítógépként használhassuk.

Nyilván a Dex Pad elhagyásának lesznek megkötései, így aktív hűtés hiányában kevesebb applikációt lehet csak futtatni, és a nagyobb erőforrást igénylő alkalmazások, valamint folyamatok is korlátozva lesznek, de ez csekély kompromisszum, ha nem kell hozzá külön dokkolót vásárolnunk.
4 hozzászólás

Levi87

7 hónapja, 4 napja

Nem semmi funkció.

válasz erre

Fikarc

7 hónapja, 4 napja

Ez egy jó húzás tőlük. Életszerűbb lesz mint hurcolni egy minipaksot.

válasz erre

TEchie

7 hónapja, 4 napja

Na ezt már sokan igényelték.

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja, 4 napja

Ez ügyes húzás.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink