Óriási értéket jósol a Huawei az 5G piacnak 2025-re

2019. szeptember 10.
6.1831
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az ITU Telecom World 2019 berkein belül a Huawei publikálta saját felméréseit és számításait az 5G piaccal kapcsolatosan, amiből kiderült, hogy 2025-re 12,3 milliárd dollárt jósolnak ennek az ágazatnak.

Sőt mi több, úgy vélik, hogy 2025-re továbbá a telekommunikációs iparág árbevételének várhatóan 80 százaléka lesz az 5G-hez köthető, mindezt pedig olyan használati területekkel indokolták, mint például a például a média és szórakoztatás, az ipari termelés vagy az intelligens szállítás.

A Huawei szerint az 5G működéséhez stabil, nyitott és átlátható ökoszisztémára van szükség. Az 5G-korszak kereskedelmi sikere, a gazdaságok növekedése, valamint az ötödik generációs ökoszisztéma érettsége a szolgáltatók, kereskedők, iparági részvényesek, valamint a szabályozók szorosabb együttműködésén múlik.
4 hozzászólás

inkognito

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ehhez nem kell túl nagy jósnak lenni.

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hajrá hajrá, fejlődjön az a rendszer!

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Porthos írta:
Jah csak ők most eléggé meg vannak lőve ezzel az 5g fejlesztéssel.
Élvonalban járnak fejlesztésben és eladni is sikerült pár országnak, valamint egész Kína az övék lehet, ahol ugye több a netező, mint az EU-ban és USA-ban együttvéve. USA-ból ki vannak tiltva, de az EU-ból nincsenek. Itthon is tele lesz Huawei-jel. A spanyolok Vodafone-ja meg már júniusban elindította 15 városban Huawei eszközökkel a 5G hálózatot.

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Jah csak ők most eléggé meg vannak lőve ezzel az 5g fejlesztéssel.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink