Óriási aksival érkezik az Energizer első okostelefonja

2018. január 29.
1.6681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ma már boldog-boldogtalan cég okostelefon gyártásába kezd, így csak első blikkre meglepő, hogy az Energizer is saját készülékkel jelentkezik hamarosan, ami leginkább óriási aksijával igyekszik kitűnni a tömegből.
 

Ez persze nem meglepő egy elemgyártótól, akik a The Verge magazin információi szerint első készülékükbe egy 4500 mAh-s akkumulátort tesznek - ennek ellenére sem lesz vastagabb egy centinél -, amivel a lap szerint a telefon egyetlen töltéssel akár 16 napra elegendő készenléti időt garantál, de telefonbeszélgetésből is legalább 12 órát.

Az Energizer Power Max P600S névre keresztelt telefon egyébiránt egy 5,9 hüvelykes, 18:9-es képarányú kijelzőt kapott, ami mellett a MediaTek Helio P25-ös lapka teljesít benne szolgálatot 3GB RAM és 32GB ROM, valamint 4GB RAM és 64GB ROM társaságában - annak függvényében, hogy melyiket választjuk magunknak.

A telefon mindemellett egy 8 megapixeles szelfikamerát, valamint egy 5 és egy 13 megapixeles szenzorból álló hátlapi rendszert kapott, sőt még ujjlenyomat-olvasót is pakoltak rá, amiért ráadásul nem is kér sokat a gyártó, a kisebbik 90, a nagyobbik 110 ezer forintba kerül majd a megjelenéskor.
3 hozzászólás

Harder

2 éve, 2 hónapja és 24 napja

Tényleg már mindenki telefont gyárt

válasz erre

Levi87

2 éve, 2 hónapja és 24 napja

Vannak már ötezresek is úgyhogy nem olyan durva ez.

válasz erre

inkognito

2 éve, 2 hónapja és 24 napja

az de kemény. Nem tököltek az akksival.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink