Óriási akkumulátorral szerelt, dizájnos okostelefonnal tért vissza a piacra a Gionee

2020. január 13.
9.5861
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Miután 2018 végén a csőd szélére került, 2019-et kifejezetten csendben töltötte a Gionee néven ismert kínai gyártó, azonban nem ültek a babérjaikon, éppen ellenkezőleg, a nagy visszatérésre készülődtek a háttérben.

Ennek pedig most jött el az ideje, hiszen bemutatkozott a Gionee Steel 5 okostelefon, mely kifejezetten mutatós megjelenést kapott, bár semmi egyediség sem lapul meg rajta - kivéve a középre elhelyezett hátlapi kameraszigetet -, azonban az már biztos, hogy a 6,2 hüvelykes IPS LCD kijelző mögött egy jelenleg ismeretlen nyolcmagos processzor lapul meg, méghozzá 4/64GB és 6/128GB memóriakonfiguráció társaságában.

Mindehhez egy 5 ezer mAh-s akkumulátort csatlakoztattak a kínaiak, akik gondoskodtak a 10W-os gyorstöltésről, miközben a 13 megapixeles szelfikamerához a hátlapon egy 12+2 megapixeles dupla rendszert helyeztek el. A telefonon AmigoOS-sel kiegészült Android 9 Pie fut, és annyi biztos még, hogy nem támogatja az 5G-t, árcédulájáról pedig a későbbiekben hullhat le a lepel, noha arra mérget vehetünk, hogy túl sokba nem kerülhet majd az eszköz.
2 hozzászólás

TEchie

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

5 ezer mAh azért nem óriási. Nem kicsi, és nagyobb az átlagnál, de az óriási kb 10 ezer lenne.

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Az árra tényleg kíváncsi leszek. Egyszer ki kéne már próbálni egy ilyen rendszeren kívüli telefont.

válasz erre