Óriási a kereslet az elektromos Ford Mustangra

2019. december 02.
4.7791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Mindössze pár nappal ezelőtt mutatta be a világnak a Ford az első elektromos Mustangot, melyet azóta újabb modellek követtek, így divatterepjárójuk rögtön meghódította a tehetősek szívét - erre utal legalábbis az, hogy a gépjármű milyen elképesztő népszerűségnek örvend.

Az első hírek szerint ugyanis a Ford Mustang Mach-E névre keresztelt elektromos autó már előrendelésben mind egy szálig elfogyott, vagyis a korábban betervezett 50 ezer modellt alig 9 nap alatt elkapkodták, ami nem meglepő, hiszen elektromos autóhoz mérten nem egy drága koncepciót álmodott meg a Ford.

A Mustang Mach-E ugyanis alig 60 ezer dollár, tehát 18 millió forint lesz az Egyesült Államokban - sőt, a gyengébb modellek már 44 ezer dollárért, azaz 13 millió forintért hazavihetők majd -, amiért cserébe 338 lóerőt és 565 Nm-es nyomatékot kapunk, méghozzá 5 másodperces gyorsulási idővel 0-ról 100 km/h-ra.
mutatta be a világnak a Ford az első elektromos Mustangot, melyet azóta újabb modellek követtek, így divatterepjárójuk rögtön meghódította a tehetősek szívét - erre utal legalábbis az, hogy a gépjármű milyen elképesztő népszerűségnek örvend.'>
3 hozzászólás

betyár

4 éve, 9 hónapja és 4 napja

Mondjuk 18 misiért tényleg megéri.

válasz erre

Levi87

4 éve, 9 hónapja és 4 napja

Hihetetlen! meglepett smiley Úgy veszik az amcsik a kocsit mint én a zoknit. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 9 hónapja és 4 napja

Az komoly, főleg úgy hogy még nem is látták! meglepett smiley

válasz erre