Oppo Find 7

2014. március 20.
3081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Őrült pletykák jelentek meg a kínai csodamobilról, amely a Galaxy S5-tel akar vetélkedni.

Szinte minden igaz is, csak éppen nem pont úgy.

Tegnap jelentették be Pekingben a sokak által várt Oppo Find 7-et. Az előzetes kiszivárogtatások elképesztő telefont sejtettek, ami a Samsung, a HTC, a Sony és az LG csúcskészülékeinek méltó versenytársa lehet.
A hírek egyébként 50 (ötven!) megapixeles kameráról szóltak. Így is van, bizonyos értelemben. A kamera ugyanis ?csak? 13 megapixeles, de a Pure Image 2.0 funkció segítségével tíz kép összeolvasztásával valóban képes létrehozni egyetlen ötven megapixelest.

Ütősek a kijelző paraméterei. A Find 7 ugyanis 2560 × 1440 pixeles, ami az 5,5 inches Gorilla Glass 3 kijelzőn nem kevesebb, mint 538 ppi-s felbontással egyenlő (Samsung Galaxy S5: 432 ppi). Más kérdés, hogy emberi szem 350-400 ppi feletti felbontásokban képes-e észlelni a különbséget.

A motorháztető alatt 2,5GHz-s Qualcomm Snapdragon 801 lapkakészlet lapul ? ugyanaz, ami a Samsung Galaxy S5-ben. 3 GB RAM-ot, 32 GB belső tárhelyet, illetve 128 GB-ig bővíthető microSD kártyahelyet kapott. 3000 mAh-s akkumulátora a Rapid Charge technológiának köszönhetően teljes lemerítettségből 30 perc alatt 75 százalékra tölthető. Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszerrel érkezik.

Kapható lesz belőle egy olcsóbb változat is, de a most bemutatott készülék ára is ? képességeihez mérten ? kedvezőnek mondható: az árcéduláján 564 dollár, azaz mai árfolyamon mintegy 128 ezer forint lesz.

Forrás: Ubergizmo - Android Authority
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink