Öntőformák leplezhették le az iPhone 12 megjelenését

2020. június 16.
7.8751
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Többször is felmerült már korábban, hogy az Apple újgenerációs okostelefonja a dizájn tekintetében visszatérhet a szögletesebb megoldásokhoz, így az iPhone 4 sajátosságaihoz, amiről most minden eddiginél meggyőzőbb bizonyítékok szivárogtak ki.

Egy JinStore névre keresztelt Twitter-csatornán ugyanis megbízható forrásokra hivatkozva megjelent néhány kép, melyen állítólag az iPhone 12 öntőformáit vehetjük szemügyre, mely alátámasztja a szögletesebb megoldásokat, ellenben azt is a szemünk elé tárja, hogy az Apple nem követi a trendeket például a notch eltüntetésével, így ezen a téren újra sereghajtónak állnak a kínai mobilokkal szemben.

Amennyiben a képek valódi öntőformákat prezentálnak, akkor kiemelendő, hogy nemcsak a notch-, hanem a kávák méretei sem változnak drasztikusan, miközben három modell is érkezik majd, melyek várhatóan az 5,4 hüvelykes, a 6,1 hüvelykes és a 6,7 hüvelykes modellek lesznek.

4 hozzászólás

Fikarc

3 hete és 3 napja

Kíváncsi leszek, hogy tényleg meglépik-e ezt az irányt.

válasz erre

Levi87

3 hete és 4 napja

Én nagyon tudnám szeretni ha tényleg ilyen lenne!

válasz erre

Porthos

3 hete és 4 napja

H?t igen, ez visszatérne a régi iPhone formához amit sokan imádtak. Nem tudom elképzelni hogy meglépi az Apple de tény hogy a tabletnél már megtette...

válasz erre

techiii

3 hete és 4 napja

Sok minden nem derül ki belőle.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink