Om/One: lebegő Bluetooth hangszóró

2014. augusztus 22.
5201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A mobilszolgáltatók, gyártók a fejhallgató, headset, mobiltok hármas mellett még előszeretettel osztogatnak Bluetooth hangszórókat a készülékeikhez az eladások fellendítése érdekében, így már nagy eséllyel van legalább egy ilyen vezetéknélküli audio eszköz a háztartásban, amire ráküldhetjük az aktuális kedvenc számunkat.



Az Om/One designerei most egy olyan Bluetooth hangszórót álmodtak meg, amely a gravitációnak bemutatva pár centivel a dokkolója felett lebeg, akárcsak a transzcendentális meditatív állapotba fordult Nagy Bölcs a folyó felett lótuszülésben.

A gömb alakú hangszórót óvatosan megpörgethetjük a levegőben a tengelye körül, vagy felkaphatjuk és magunkkal vihetjük, ha éppen a másik szobában lenne rá szükségünk.



A Bluetooth hangszóró beépített mikrofonnal is rendelkezik, így a tárgyalóasztal közepére helyezve konferenciahívásra is használhatjuk az impresszív megjelenésű varázsgömböt. Az aksija egy feltöltéssel 15 órát bír, így egy hosszabbra sikerült munkanapot vagy bulit is átvészelhetünk vele konnektor nélkül.



Az Om/One-nak egyelőre csak a prototípusa létezik és nem meglepő módon crowdfundinggal gyűjtik a tömeggyártáshoz szükséges forrásokat. Még 6-7 hét van hátra, de már négyszeresen túllépte a projekt a $100.000-os célt. Akik időben lecsapnak az ötletre, azok $179-ért gyűjthetik be a portékát, akik kicsit később azoknak majd $299-t kell fizetniük a discogömbért.
nincs még hozzászólás