Olyan robotbabát készített néhány tudós, ami szó szerint a frászt hozza ránk

2018. január 15.
1.1551
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár első blikkre teljesen érthetetlen, hogy a Purdue Egyetem munkatársai miért akarták ránk hozni a frászt legújabb találmányukkal - ami úgy fest, mint egy alufóliába csomagolt kisbaba -, de megnyugodhatunk, mert az ijesztően festő robotbébinek megvan a maga funkciója.
 

A kutatók a találmányukhoz ugyanis egy külön tanulmányt is írtak, és mint ebből kiderül, a különleges szerkezettel az volt a céljuk, hogy veszélytelenül, egy gépbabával tanulmányozzák azt, hogy a gyerekeknek a kúszás-mászás során mennyi baktérium és egyéb kórokozó jut be a szervezetükbe.

A probléma forrása összetettebb és jelentősebb, mint gondolnánk, hiszen köztudott, hogy az emberi kisbabák az egyetlen emlősök, akik születésük után csak hónapokkal tudnak lábra állni, sőt hónapokig lényegében csak a fekvésre képesek, amikor pedig elindulnak, először kúszva-mászva teszik azt.

Ez azért veszélyes, mert a padlóhoz közel hússzor magasabb a veszélyes baktériumok és részecskék koncentrációja, mint a normál emberi testmagasságnál, de hogy mégis mennyi és milyen összetételű kórokozókat visznek be a szervezetükbe a babák, azt ez az ijesztő szerkezet igyekszik majd megállapítani és felmérni a jövőben.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

TEchie

1 hónapja, 5 napja

Nagyon para, éjszaka szembe mászna velem, biztos be****nék.

válasz erre

techiii

1 hónapja, 5 napja

Tényleg majdnem úgy másznak mint a kutyák.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 5 napja

OMG!

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 5 napja

Ebbe eddig bele sem gondoltam. Viszont a baba tényleg durván néz ki!

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink