Olyan jól néznek ki az eredeti Star Wars 9 koncepciós tervei, hogy fáj érte a szívünk

2020. január 25.
15.0822
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Eredetileg úgy szóltak a tervek, hogy Colin Trevorrow (Jurassic World, Henry könyve) készíti majd a Star Wars 9-et, ellenben végül kreatív nézeteltérésekre hivatkozva távozott a projekt éléről - vagy kipenderítették, nem tudni.
 

Duel of the Fates volt a munkaprojekt neve, amíg ő foglalkozott vele, ami ugyebár az egyik legendás Star Wars zenének a címe. Kiszivárgott néhány kép most erről a soha meg nem valósult projektről, amik kapcsán aztán maga Trevorrow erősítette meg a Twitterén, hogy valóban hivatalos anyagokkal szemezünk.

Ezeken látni egy képkockát, ahol például Rey egy duplapengéjű fénykardot szorongat, ám Darth Maullal ellentétben az övé kék, valamint még egy Darth Vader - Kylo Ren összecsapást is előrevetít, ami egy álomjelenet lett volna, hasonlóan, mint A Birodalom visszavágban Luke és Vader találkozása a Dagobah-n.

6 hozzászólás

Fikarc

3 hete és 4 napja

De kíváncsi lettem volna egy ilyen verzióra...

válasz erre

Gólem

3 hete és 4 napja

Kár hogy ennyit variáltak ezzel a filmmel is.. Látszik hogy egyre nehezebb a Disney dolga, mert a kreatív emberek nem akarnak abban részt venni amit ők csinálnak. Mennyivel jobb SW filmek lehettek volna...

válasz erre

petrovicsz

3 hete és 5 napja

Hát, most már ez a kilencedik ami most van, ez van.

válasz erre

Tommy

3 hete és 5 napja

Ha nem is pontosan így de ezek a jelenetek benne vannak a filmben.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hete és 5 napja

Kár érte, igen jó tervek.

válasz erre

Direktor

3 hete és 5 napja

Epic.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink